WIE ZIJN WIJ

Wie zijn wij 

Het was op 1 maart 1997 toen eigenaar John Janssen besloot te starten met een eigen kantoor. Dat was het begin van Administratie en advieskantoor Limburg.

John is als oprichter van dit bedrijf dan ook zelf een echte ondernemer. Hij adviseert, stimuleert en inspireert andere ondernemers. Bij Administratiekantoor Limburg staat John Janssen er niet alleen voor. Hij weet zich gesteund door zijn team. Stuk voor stuk door de wol geverfde professionals.

Een belastingadviesbureau richt zich vaak sec op uw administratie en loonadministratie. Bij ons kantoor staat de ondernemer als mens centraal. Ondernemen is immers mensenwerk daarbij spelen emoties en onderbuikgevoel vaak een grotere rol dan men wil geloven. Dan is het goed een adviseur te hebben waarmee kunt sparren over je plannen en met wie jij die gevoelens kan delen.

Als wij met elkaar aan de slag gaan dan willen wij u inspireren en stimuleren op uw weg naar een nog hoger niveau. Als vanzelfsprekend zal ons kantoor al uw belastingaangiften kunnen verzorgen. Als adviesbureau willen we vooral met u meedenken. Wij vertrekken samen en ons doel is uw succes.

Veel ondernemers zijn al jaren meer dan tevreden over onze benadering.

ADMINISTRATIEKANTOOR

LIMBURG

Uw boekhouder en adviesbureau in Beek – Limburg.

ONDERSTEUNING VOOR

ZZP-ERS & MKB-ERS

Administratiekantoor Limburg werkt graag en veel voor enthousiaste ondernemers in het MKB.